donderdag 9 oktober 2014

My New Glasses!


 Hee people! Ik heb een nieuwe bril en die wil ik graag met jullie delen want ik ben er zo ontzettend blij mee! Het is echt iets heel anders geworden dat ik eigenlijk wou. Maar ik ben er dol blij mee! Nou moet ik zeggen dat ik hem wel al even heb, zo'n twee weken haha. De nieuwigheid is er wel al een beetje af maar door de drukte kon ik geen tijd vinden om te bloggen. Nu had ik wel tijd en hier is het artikel dan ook. I hope you enjoy it.

 Mijn bril is van Carrera en koste 154,- euro exclusief glazen. Hij heeft een beetje een paars rode kleur wat ik erg mooi vind. In eerste instantie wou ik beslist geen montuur met kleur omdat dat zo ontzettend moeilijk te combineren is. Uiteindelijk heb toch voor deze bril gekozen ondanks de kleur. Het is niet echt een hele felle kleur (ik dacht eerst van wel, hij is van binnen namelijk knal roze!) en het is ook wel een kleur die bij veel staat.
Ik ben ontzettend slecht in kiezen, mijn hele leven al. Vroeger kwam ik altijd huilend de speelgoed winkel uit omdat ik dacht dat ik misschien toch het verkeerde speelgoed had uitgekozen haha! Het is inmiddels wel wat minder geworden maar nog steeds kan ik niet snel kiezen. De vrijdags dat we de bril gingen uitzoeken kwam ik niet met een betaalde bril thuis maar met drie onbetaalde. De opticien is een goede kennis van mijn ouders, hij heeft ook zijn eigen winkel en staat hier in Friesland ook goed bekend. Ik zit dus niet bij een opticienketen en dat is een bewuste keuze. Omdat er bij Opticienketens redelijk vaak fouten worden gemaakt doordat er geen professionals werken. En wij thuis vinden dat je maar een paar ogen hebt en daar willen we best wat meer voor betalen. Het is mijn bedoeling niet om dit soort zaken af te kraken of zo, maar dit is alleen maar onze mening. Maar om terug te komen op de brillen. Ik kwam dus met drie onbetaalde brillen thuis want die mocht ik meenemen om aan anderen te laten zien, ik stond namelijk in die winkel en ik kon echt niet kiezen. Volgens mij was hij me gewoon zat en wou me de winkel uit hebben haha! Uiteindelijk heeft het me een week gekost om te kiezen.


Deze bril vind ik erg mooi door de kleur en de vorm. Hij is erg subtiel maar met retro uitstraling. En heeft hele kleine details zoals in het midden een zwarte streep en van binnen is het knal roze. Ik ben super blij met mijn bril. Wat vinden jullie er van?

Gros bisous! :)

2 opmerkingen: