woensdag 22 oktober 2014

Mijn Herfst vakantie

 


Hee allemaal! Mijn herfst vakantie is weer voorbij en hoewel ik weet dat veel van jullie net aan hun herfst vakantie beginnen had ik vandaag mijn eerste dag school weer. En het leek me leuk om te laten zien wat ik gedaan heb deze vakantie.
Als eerste had ik vrijdag een slaap feestje van een vriendinnetje van mij en dat was heel gezellig! We keken eerste Flikken Maastricht, o jongens i love Flikken Maastricht. Ik vind dat zo'n goeie serie! Het was een heel gezellige en gekke avond.Zondag was even een heerlijk ontspannen dagje. Dat moest ook wel want maandag had mijn zusje van 6 haar kinderfeestje. Allemaal van die veel te drukke 6 jarige om je heen haha! Het was wel heel gezellig maar wat een drukte! 'S avonds ging ik bij een vriendin slapen super gezellig. De foto's zijn niet geweldig gelukt maar ja ze moesten even snel met mijn telefoon gemaakt worden.

's avonds even creatief bezig chocolademelk met aardbeien beschuitjes ^^
Dinsdag werd mijn zusjes kamer veranderd. Maar onze kamers zijn 2 bij 4 meter dus als je wat wil veranderen moet je eerst alles uit elkaar halen, zoals het bed, de klerenkast en haal spullen! Wat een gedoe was dat zeg haha!


Donderdag was echt een geweldige dag. Eerst ging ik met mijn zusje herfst bladeren zoeken in het bos, de herfst is zo mooi! Al die verschillende kleuren, prachtig!  Zoals ik al zei ben ik fan van Flikken Maastricht, Eva (een van de hoofdrolspeelsters) die bokst in de serie. Nou leek het een vriendin en mij ontzettend leuk om ook een keer te boksen! Dus ik had een mailtje naar een boksvereniging gestuurd en we mochten een gratis proefles volgen. Wij komen daar aan alleen maar bomen van kerels! Wij waren de enigste 2 meisjes, dus de dames kleedkamer werd nooit gebruikt overal dikke zwarte harige spinnen! Het was ontzettend zwaar maar ook zo'n gave ervaring! Dit is echt iets wat je niet snel meer vergeet! Daarna gingen we de Gouden Telvizierring kijken en guess what? Flikken Maastricht won!Vrijdag ging ik mijn kamer wit schilderen samen mat mijn moeder. Super gezellig maar wat een klus! We zaten er helemaal onder! Hier ook nog even een foto van mijn in actie haha!
Dit was wel ongeveer mijn herfst vakantie. Wat hebben jullie gedaan? en vinden jullie dit soort artikels leuk? Zet het even bij de reacties daar zou je mij erg blij mee maken!


4 opmerkingen:

 1. Wat een leuke foto's. Je hebt echt een geweldige herfstvakantie gehad zo te zien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke foto's ik moet helaas heel veel leren in de herfstvakantie.
  Leuke blog, ik volg je nu via bloglovin! XO
  http://www.ingewm.nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk! Jammer van je herfst vakantie maar hopelijk krijg je er een aantal goeie cijfers voor terug!

   Verwijderen