zaterdag 24 mei 2014

Black. Summer. Shoes.
Ik ben ontzettend verliefd! Verliefd op mijn nieuwe slip-ons van de Invito! Een paar weken geleden stond er een artikel op ILFN over de bloggers trend: slip-ons. Toen vond ik ze al onwijs gaaf! Ik wou ze ook zou graag hebben. Een paar goeie schoenen voor de zomer. Maar ik kon ze maar nooit in de winkels vonden, in ieder geval geen leuke. En als ik leuke vond zaten ze nog al belabberd, aangezien ik vrij smalle voeten heb zitten schoenen meestal als een soort klompen om mijn voeten.
Uiteindelijk vond ik ze in de Invito, zwart suède leren slip-ons. Ze waren nog steeds te wat te groot en te breed maar een paar zooltjes er in en zaten ze als gegoten! De zooltjes maken de schoenen net wat smaller en net wat kleiner, eigenlijk word de schoen een half maatje kleiner, perfect dus!

De Invito vind ik zoiezo een ontzettend leuke winkel. Echt mijn style een beetje chique een beetje stoer en vooral heel kleurrijk! Naja nu even niet haha:)  De slip-ons hebben een beetje dat Vans idee door de dikke witte zool en ook Vans heeft zo'n model in het assortiment. Maar Vans is toch een beetje meer Retro net iets stoerder dan van de Invito die zijn wat meer classy.

Op de foto zijn ze al wat vies (in ieder geval gebruikt)dat komt doordat ik ze al heb aan gehad. Ik moest even een juiste camera vinden en ik vond ze te leuk om niet te dragen. De schoenen waren 69,99 maar aangezien ik ook nog zooltjes nodig had waren ze 10 euro duurder. Je kunt ze ook online bestellen via de link hieronder! Ik hoor graag jullie reactie! Vinden jullie ze ook zo leuk? Please leave a comment:)

Link: http://www.invito.com/dames/slip-ons


2 opmerkingen: